Передплатна кампанія - 2020 триває! Наш індекс: 61250.

Банери

Уманська зоря

Останні публікації

Погода

2

Рубрику смачних і корисних рецептів для читачів тижневика «Уманська зоря» пропонує кулінарна блогерка Ілона Фанта. Українська журналістка нині живе в Ізраїлі, закінчила там кулінарну школу і пропонує нам спробувати «Кухню між сходом і заходом».

Пропоную скуштувати надзвичайно просту, весняну, вітамінну, бюджетну закуску. Такі салати-паштети дуже зручно мастити на бутер­броди, загортати в лаваш, або накладати на тарталетки. Спробуйте його з хорошим житнім хлібом ― надзвичайно смачно!

Складові: Редиска – 6-7 шт., яйця зварені круто – 3 шт., плавлений сирок, типу «Дружба» — 1 шт., творог ―1 ст. ложка, сіль, чорний перець, лимонний сік ―1,5 чайних ложки, зелень кропу.

Приготування: редиску і сирок натерти на крупну тертку, яйця натерти, або розім’яти виделкою, кріп мілко нарізати. Все скласти в миску, додати ложку творога і кріп, підсолити, поперчити, додати лимонний сік і добре перемішати.

Деталі: плавлений сирок має бути хорошої якості з ніжним смаком. Редиска може бути «найлютішою» ― творог і яйця її пом’якшують.

Більше цікавих рецептів: на сайті fanilla.net